Facebook

3 filmpjes nav bezoek duurzame huizenroute op 3 nov 2018 - Een energiezuinige tussenwoning uit 1958

Open huis komende zaterdag: als het weer zo rustig is als afgelopen zaterdag krijg je echt alle aandacht en tijd om vragen te stellen. Eddy van Haren denkt graag mee over jouw situatie. Zie de 3 filmpjes die ik maakte. En wees welkom! Wel graag even inschrijven..

1 week geleden

Binnen twee dagen stonden ze er: 18 Tiny houses geplaatst op Droogsehof Malden

Tijdelijke tiny houses in Malden, bijna 600 per maand voor 39 vierkante meter, voor jongeren tussen de 20 en 30 jaar. Duurzaam, gasloos en vrijwel energieneutraal.

3 weken geleden

Deurdrangers geplaatst - Een energiezuinige tussenwoning uit 1958

3 deuren hebben nu deurdrangers en zaterdag krijgt de 4e deur er ook in. Hoe vaak let je gewoon niet op en laat je een deur naar een oude kamer of kelder openstaan? Met een simpele deurdranger (a 5,35) en zelf te bevestigen, zorg je ervoor dat een deur..

1 maand geleden

Evenementen - DNA in de Bouw

Dit najaar komt er een aanbod voor woonlasten-neutrale energetische renovatie door (leden van) DNA in de bouw Uit de nieuwsbrief: 4 okt: Startbijeenkomst ontwikkeling woonlastenneutrale renovatie Najaar 2018 in het teken van woonlastenneutrale renovatie..

1 maand geleden

Foto's uit het bericht van Maak je huis energiezuinig

Je kan nu bij Meijhorst kijken hoe Portaal dit jaar 128 eengezinswoningen renoveert tot nul op de meter en gasloos. Meer info op https://www.portaal.nl/projecten/meijhorst-nijmegen/ Foto’s van vandaag 30/9; laatste plaatje is van Google maps: hoe het..

1 maand geleden